podr騜e * kuchnia * fotografia
Blog > Komentarze do wpisu
AMARO alle ebre_w這ski klasyk

kolejny fantastyczny w這ski klasyk - zio這wa gorzka w鏚ka (nie tak znowu gorzka) - amaro alle ebre

powstaje na bazie w鏚ki i wermuthu

trzeba sobie wykopa korze ostu

inne sk豉dniki s 豉twiej dost瘼ne

dodaje si m.in. ja這wiec, rozmaryn, melis, sza逕i, mi皻, tysi帷znik, korze tataraku, korze goryczki

sobota, 30 czerwca 2012, stopover
Tagi: W這chy

Polecane wpisy

  • torta di nocciole

    je郵i komu si chce roz逝pa kilo orzech闚 laskowych aby uzyska 300g mielonych orzech闚 pyszne do kawy przepis w這ski

  • o m鎩 rozmarynie, maceruj si

    Podstaw tej nalewki s 鈍ie瞠 ga陰zki rozmarynu i sk鏎ka z cytryny Opr鏂z w鏚ki mo積a dola wermutu bianco A sk豉dniki o aromacie cytrusowym wzbogaci o sk鏎k

  • fragolino _poziomkowe

    nareszcie uda這 mi si zdoby poziomki w ilo軼i wystarczaj帷ej do klasycznego Fragolino przepis jak w po軼ie o fragolino truskawkowym pachnie osza豉miaj帷o!

  • Zamek i p馧nocna cz窷 Ferrary

    Kolejny raz tego dnia znale幢i鄉y si na Placu Katedralnym w Ferrarze. Przed nami, od strony p馧nocnej, w ca貫j swej krasie prezentowa si zamekCastello Estens

  • Ferrara, spacer wok馧 katedry

    Stare Miasto przecina g堯wna ulicaFerrary, biegn帷a od dworca kolejowego. Po stronie po逝dniowo - zachodniej znajduje si najstarsza dzielnica, pe軟a uroczych w