podr騜e * kuchnia * fotografia
Blog > Komentarze do wpisu
AMARO alle ebre_w這ski klasyk

kolejny fantastyczny w這ski klasyk - zio這wa gorzka w鏚ka (nie tak znowu gorzka) - amaro alle ebre

powstaje na bazie w鏚ki i wermuthu

trzeba sobie wykopa korze ostu

inne sk豉dniki s 豉twiej dost瘼ne

dodaje si m.in. ja這wiec, rozmaryn, melis, sza逕i, mi皻, tysi帷znik, korze tataraku, korze goryczki

sobota, 30 czerwca 2012, stopover
Tagi: W這chy

Polecane wpisy

  • torta di nocciole

    je郵i komu si chce roz逝pa kilo orzech闚 laskowych aby uzyska 300g mielonych orzech闚 pyszne do kawy przepis w這ski

  • o m鎩 rozmarynie, maceruj si

    Podstaw tej nalewki s 鈍ie瞠 ga陰zki rozmarynu i sk鏎ka z cytryny Opr鏂z w鏚ki mo積a dola wermutu bianco A sk豉dniki o aromacie cytrusowym wzbogaci o sk鏎k

  • fragolino _poziomkowe

    nareszcie uda這 mi si zdoby poziomki w ilo軼i wystarczaj帷ej do klasycznego Fragolino przepis jak w po軼ie o fragolino truskawkowym pachnie osza豉miaj帷o!

  • W這chy

    Nieznana dzielnica W這chy :) Jaka szkoda, 瞠 istnieje tak ma這 spisanych historii tych budynk闚.   ul. K這sia  - swoj nazw wzi窸a od nazwiska prof.

  • Neapolita雟kie Bo瞠 Narodzenie

    Mimo i W這si to w wiekszo軼i katolicy i wydawa sie by mog這, 瞠 z tej okazji ich obchody Bo瞠go Narodzenia wygl康aj dok豉dnie jak nasze. To jednak jest troch